Nak dapat duit dengan tulis blog : Buat Duit Online

Buat duit online - Kenapa perlu membazir duit membayar program buat duit online yang tak tahu hujung pangkalnya? atau masuk skim piramid yang mengkayakan orang atas sahaja..? Peli tak? Sedangkan kita bertungkus lumus mencari ahli untuk mendapatkan komisyen, dan pulangannya tak berapa sen sangat. Banyak programbuat duit online percuma yang boleh kita belajar. Tentu kita pernah dengar program google adsense dan banyak website tentang make free money online.. mari kita lihat program-program yang boleh buat duit online

1.Buat Duit Online Di Internet

Banyak cara buat duit online di internet.. bersepah-sepah kat internet kalau rajin menggeledah... yang free ada.. yang berbayar ada.. yang betul ada.. yang tipu ada.. jadi hati2 memilih program buat duit di internet
antara program buat duit yang popular;

google adsense

affiliate program

squido

2.Buat Duit Online dengan Paypal

Paypal dah jadi satu kemestian untuk buat duit online dengan internet. banyak program yang menggunakan paypal sebagai cara bayaran. takde akaun paypal? register percuma kat bawah ni;


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

3.Buat duit dengan berkongsi gambar

Buat duit dengan hanya upload gambar2 dari pc/laptop anda.. klau orang tengok anda dapat duit.. yang penting.. free.. dibayar melalui paypal

nak cuba.. klik banner bawah.
.


4.Buat Duit Online dengan Matched.co

Buat Duit Dengan Blog Matched.co

anda ada website/blog.. anda layak untuk menyetai program ini... Sebanyak 15 pound sterling sebulan akan dibayar kepada website/blog yang layak... Anda layak untuk mendaftar sebanyak 5 website/blog...


Secara ringkasnya;


1. anda boleh submit 5 blog/website maximum


2. setiap blog maximum 5 post


3. submit dahulu address post yang hendak diletakkan iklan


4. jika telah approve.. masukkan kod ke dalam post tersebut.


5. Cukup bulan hasil masuk dalam paypal/cek.


6. jika tidak approve.. buat post baru.. submit address baru..


maksimum anda boleh dapat..


3 pound satu post X 5 blog X 5 post


= 75 pound sterling (duit Malaysia dekat2 RM500)


Click banner di bawah untuk mendaftar..


5.Buat Duit Online dengan Squidoo

Banyak cara buat duit online secara percuma di internet.. salah satunya dengan membuat lens di Squidoo,

Apa tu Lens?

Macam website satu muka surat, macam yang anda tengah lihat ni. www.squidoo.com/kaya2u.. pihak Squidoo memberikan page secara percuma kepada kita untuk bercerita tentang apa sahaja.


Macamana boleh "buat duit online" dengan lens?

Dalam pelbagai bentuk.. contohnya anda letakkan barang e-bay dan amazon di lens anda, kalau ada orang beli.. akan dapat komisyen, bergantung kepada harga barang.. keuntungan dibahagi dengan squidoo. Lagi satu, walaupun tak jual barang, anda boleh dapat hasil dengan perkongsian untung adsense, dibayar secara royalti oleh squidoo..


Macamana untung dibayar?

Dengan Paypal atau cek, tapi Paypal lagi senang.


Macamana nak buat lens?

Senang jer.. modul da siap.. tinggal pilih jer mana modul yang anda nak masuk dalam lens anda.. Pilih topic yang menarik. Ikut arahan mudah untuk membuat lens, masukkan modul-modul yang berkaitan, pilih barang-barang yang ingin dijual... PUBLISH dan live di internet... jangan lupa promote dengan digg dan stumble dll supaya mendapat pasaran yang tinggi...

mso-faE tt : minor-fareast;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi; color:#333333'>2. setiap blog maximum 5 post

3. submit dahulu address post yang hendak diletakkan iklan


4. jika telah approve.. masukkan kod ke dalam post tersebut.


5. Cukup bulan hasil masuk dalam paypal/cek.


6. jika tidak approve.. buat post baru.. submit address baru..


maksimum anda boleh dapat..


3 pound satu post X 5 blog X 5 post


= 75 pound sterling (duit Malaysia dekat2 RM500)


Click banner di bawah untuk mendaftar...


mari jengok------> Pendapatan bagi satu lens squidoo

Ok.. sebelum anda register... pastikan anda mempunyai semangat usahawan online... lens ni mcm buat blog jugak.. perlukan komitmen... banyak kerja nak buat sebelum anda mendapat pendapatan lumayan...


bukan mcm skim cepat kaya @ skim labu peram...

register harini besok lusa dapat duit... sebulan jadi jutawan..


jika anda berfikiran begitu... aku nasihatkan... jangan register dulu... selak2 dulu lens yang ada disekitar squidoo ni.. study betol2 mcmana buat lens yang bagus dan boleh memberikan income yang lebat... kalau dah bersedia... baru boleh register...


Klau nak dapat panduan buat lens,


boleh rujuk sini ------> panduan buat lens Squidoo hasil nukilan penggiat squidoo terulung tanah air,Zgreat


Harap dapat membantu mereka yang masih blur nak buat lens ni.. pendapatan beliau dengan Squidoo ini cukup lumayan... boleh selak blog beliau..


Sambil2 tu boleh la melawat lens baru aku.. aku buat khas untuk mengkaji kaedah-kaedah yang berkesan untuk mempromote lens/blog/website.


------>klik disini


klik disini untuk membuat lens secara percuma!


Selamat mencuba

6.Buat duit online dengan berkongsi link

Buat duit online dengan berkongsi link yang anda ada... mudah jer.. mai jenguk2..

buat duit

Qassia


7.Blog buat duit online-rujukan

Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008

Buat Duit Online - Income Squidoo Bulan Ogos 2008 Da lama tak update mengenai pendapatan buat duit o...

Buat Duit Online - Domain dan Hosting Percuma

Buat Duit Online Domain dan Hosting Percuma - teringin nak ada domain, tapi tak mampu nak membeli, k...

Buat Duit Online dengan berkongsi gambar

Buat Duit Online dengan berkongsi gambar... Idea membuat duit online paling mudah.. daripada korang...

Buat Duit Online dengan Chitika

Buat Duit Online dengan Chitika. Penggiat program buat duit online di internet Malaysia kelihatan be...

No 1 di Yahoo dan No 2 di Google

Buat duit online No 1 di Yahoo dan No 2 di Google! Blog ini telah sekian lama menguasai tahkta terat...

Download ebook buat duit online percuma

Buat duit online dengan e-book percuma - terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Kali ini aku ing...

Buat Duit Online Dengan E-book Sampah

Buat duit online dengan e-book. Nampaknya dah makin berpusu-pusu usahawan internet Malaysia menjual...

Buat duit online mudah - Sign up now and get £5

Buat duit online mudah. Sign up dan dapat £5, letakkan code yang diberi di site/blog anda. bagi sat...

Kenaikan Harga Minyak dan Motivasi Buat Duit Online

Baru-baru ini kerajaan telah mengumumkan kenaikan harga petrol sehingga $0.78. Sudah tentu kenaikan...

PANDUAN BUAT DUIT DENGAN ADSENSE

BUAT DUIT DENGAN ADSENSE - Download 6 modul percuma sekarang Petikan promo; Mereka Semua Ketawa Bila...

Adsense Fraud Click - Apa Perlu Buat?

Adsense Fraud Click - apa perlu buat? - Jawapan.. Tak perlu buat apa-apa... Blog ini pernah menerima...

Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup

Buat duit dengan lens - Squidoo Group Yang Meletup Ceritanya bermula begini.. masa aku mula-mula bel...

Income Satu Lens Squidoo

Pendapatan satu lens Squidoo.. berikut adalah captured screen income yang aku dapat daripada salah s...

Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo

Rahsia mendapat ranking tertinggi di carian Google dan Yahoo malas nak translate.. :-) baca lah.. tp...

MONSUN BIZ - peluang atau petualang?

Monsun biz - nama yang tak asing lagi masa kini, tiap2 hari terpampang iklan-iklan di TV, Radio tent...

Buat Duit Dengan Adsense oleh Raja Adsense

Buat Duit Dengan Adsense oleh Raja Adsense berikut sedikit petikan promo buat duit dengan adsense ol...

Mitos Buat Duit Online

Mitos Buat Duit Online - Banyak salah tanggapan terhadap buat duit online yang anda perlu tahu sebel...

Buat duit online dengan squidoo

buat duit online dengan squidoo BUKA LENS DI SQUIDOO DAN DAPATKAN HASIL , Apa tu Lens? Macam website...

BUAT DUIT ONLINE SAMBIL BERHIBUR

Buat duit online sambil berhibur? Buang sikap hasad dengki dan busuk hati jika mahu berjaya buat dui...

Make free money by reading e-mail

With Hits4Pay, it's easy to earn some extra cash visiting and viewing our advertiser's offers and by..

Comments

mp3-khapece said…
come visit my other link

www.khafizblog.blogspot.com - general issues
www.mp3-khapeace.blogspot.com - download new mp3
www.musix-khapeace.blogspot.com - latest gossip
www.tech-khapeace.blogspot.com - tech updated
www.news-khapeace.blogspot.com - your latest news
BiteThatByte said…
Salam...
Nice info bro.. berguna ni...

Hohohoo.. aku tgh 1st try nak buat duit dgn Adsense ni. Kalo free leh la melawat blog aku.. http://bitethatbyte.blogspot.com
evision said…
http://www.sangambayard-c-m.com

Popular Posts