Sunday, November 2, 2008

Aktiviti Hujung Minggu: Macam Biasa, Its rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gi teman kawan service kate kat Toyota Shah Alam

Kali ni malas nak tulis panjang-panjang, gambar-gambar ni aktiviti sepanjang minggu ni, walaupun kena masuk keje, sosial tetap sosial. Ader plan outage kat tempat keja, jadi kena masukla, tapi kali ni biasa punya outage. Tak perlu sentiasa ada kat sana. Emmm.. Letih gak hujung minggu ni. Tapi seronok giler. Zoul, selamat balik Terengganu Isnin ni. Sanggup turun malam tu gi cucuk awan.Terima kasih.


Kawasan menunggu dalam Toyota Service Shah Alam, cantik tempat dia. Kemas


KL di waktu pagi-pagi hari. Masa ni kat belakang CM, salah masuk lorong, masing-masing mengantuk, kena pusing balik.Hahahaha.


Kawasan Bukit Bintang dikala tengah malam, tak pernah tengak waktu-waktu ni takde orang. Mungkin masa Raya kot. Sibuk dan sesak. Tapi aku datang juga.


Papan tanda kat Bukit Bintang, ala ala Times Square lagi kat New York


DJ Evin in da house. Its rock


Break Dance jalanan kat Bukit Bintang. Bagusla diorang ni, tapi kalau ader muzik lagi bagus kot.

No comments: