Thursday, November 27, 2008

Cara nak setting blog reader - balasan http://guapunyahal.blogspot.com/


Apakhabar kepada semua pembaca, terima kasih pada semua yang membaca blog saya, alhamdulilah semakin banyak komen dan candangan yang diterima dan yang  follow saya, thanks u very much ok. Post ini khas untuk Gua Punya Hal:  http://guapunyahal.blogspot.com/
Sebelum ni laman dia tak boleh masuk sebab "permission" untuk masuk di "setting"


"hi.. guapunyahal sini, saya difahamkan awak tak leh follow saya punya blog. saya nak tau mana silap saya kenapa tak leh masuk, mungkin setting kat blogger ker apa ker, 
jadi harap awak leh bagi detail supaya saya leh buat setting balik.
maaf susahkan, saya baru jer join blogger ni.. harap membantu yer..
thanks
gua"


Masuk dalam dashboard, klik setting

Ambik Permission

Dalam bahagian blog readers ni, ada 3 jenis org yang boleh review, jadi , pilihla yang mana anda suka ok. Kalau ambil Anybody, semua ornag boleh datang melawat.

2 comments:

Khapeace Khalead said...

khas untuk gua punya hal

guapunyahal said...

terima kasih bebanyak..akhirnya dah boleh dan selamat datang ke blog gua...yeahhh....