Dairi : Thanks Daniel Joy Kim, Thanks Friend



"Thanks Daniel Joy Kim, thanks for the card from New York, thanks for the shirt, Merry Chirstmas n Happy New Year "




Thanks Sam for the postcard




Nice


Love it


Salam semua, dah lama tak tulis blog ni, asyik copy n paste jer. Bukan per, kursus, dari minggu lepas sampai, jadi kurang la postnya. Sebab dah takde masa + idea, aku nak ucapkan terima kasih pada kawan aku sorang ni kat New York, yang selalu ingat aku dengan hantar poskad n barang ( baju tu memang cantik ). Ambik lah ucapan ni buat hang. Tapi kat atas la.









Comments

ArnabGumuk said…
wow..hebatnya ko bro smpi kena post card n barang dr new york!!...untung jadi Fairus ni!!
Ala kwn dgn kwn. kena la saling ingat ingat :)
Sekarang ramai tul anonymous yg tulis bukan-bukan kat blog aku, tah apa apa la, so, aku buat publish with review first

Popular Posts