Wednesday, November 26, 2008

Macam-macam : "LELAKI" tercantik (prettiest men) in Thailand















12 comments:

Anonymous said...

cantik oooo

Khapeace Khalead said...

Hahahaha, memang cantik, tapi...........

ArnabGumuk said...

aiyooooo meleleh air liur tengok yg pakai baju pink tu..pompuan pun kalah oo..gilo!!

ArnabGumuk said...

aiyooooo meleleh air liur tengok yg pakai baju pink tu..pompuan pun kalah oo..gilo!!

mavia said...

Salah informasi ni.

Pics No 1 & 3 tu milik paula taylor, peserta aming race asia 2 & juga seorang vj channel v thailand.


Harap dapat betulkan informasi

mavia said...

Yg baju pink 2 memang perempuan la. Paula taylor namanya, peserta amazing race asia 2, korang x pernah tengok ke. Dia juga vj channel v thailand. Yg lain pon rasanye pompuan.
Ade orang saja nak kenakan korang nih.

AMAD said...

huioooo cantik giler...

Anonymous said...

Cair beb....

hadinata said...

cair beb......

hadinata said...

itu lah keajaiban namanye

Khapeace Khalead said...

Yeka mavia, so sorry, tapi saya kan try sah kan gabar ni, tunggu yek

Anorrin Ruzila Rahmat said...

jeles..cantiknya dorg..jeles jeles dan jeles lagi