My 7 Dream Cars - Sahutan tag dari http://arnabgumuk.blogspot.com

Salam semua, atas cabaran tag dari http://arnabgumuk.blogspot.com ( siap letak nama aku lagi) nah aku hidangkan " My 7 dream car " Tapi sori la pada lambat post, dah siap lama tapi kena tunggu turn untuk di post kan. :) Harap-harap boleh beli salah satu kereta. Insyallah.


Honda Civic Type R -1

Mitsubshi Lancer -2 


Puegot 407-3

Nissan Murano-4
BMW 3-5

Mitsubshi Elipse-6

BMW Z4-7

Pada semua yang kena tag ni, ambik la !!!!!


Comments

aShaBuLz said…
apakah? adessss...kene tag lagik..hoho~~
ada berani? Sahut la tag ku ini
Anonymous said…
suke mitsubhi lancer tu
SOGOH said…
Wah Wah....kena tag pula Sogoh's Blog ni...huhu..TQlah..Khapeace Khalead...harap dapat disahutlah.. c u..." lancer yang latest memang best..cool , dah test2..hehe..
gidong said…
Saya menumpang ja nanti kalau hafiz dah beli keta2 tu hehehehe
Tumpang?boleh ajer. tapi bayar la dulu.huhuhu
budleee said…
haha akhirnya aku di tag with this :D

Popular Posts