Saturday, November 22, 2008

My 7 Dream Cars - Sahutan tag dari http://arnabgumuk.blogspot.com

Salam semua, atas cabaran tag dari http://arnabgumuk.blogspot.com ( siap letak nama aku lagi) nah aku hidangkan " My 7 dream car " Tapi sori la pada lambat post, dah siap lama tapi kena tunggu turn untuk di post kan. :) Harap-harap boleh beli salah satu kereta. Insyallah.


Honda Civic Type R -1

Mitsubshi Lancer -2 


Puegot 407-3

Nissan Murano-4
BMW 3-5

Mitsubshi Elipse-6

BMW Z4-7

Pada semua yang kena tag ni, ambik la !!!!!


8 comments:

aShaBuLz said...

apakah? adessss...kene tag lagik..hoho~~

Khapeace Khalead said...

ada berani? Sahut la tag ku ini

Anonymous said...

suke mitsubhi lancer tu

SOGOH said...

Wah Wah....kena tag pula Sogoh's Blog ni...huhu..TQlah..Khapeace Khalead...harap dapat disahutlah.. c u..." lancer yang latest memang best..cool , dah test2..hehe..

Khapeace Khalead said...

Hahaha, abis la SOGOH

gidong said...

Saya menumpang ja nanti kalau hafiz dah beli keta2 tu hehehehe

Khapeace Khalead said...

Tumpang?boleh ajer. tapi bayar la dulu.huhuhu

budleee said...

haha akhirnya aku di tag with this :D