Wednesday, November 26, 2008

Thanks to GuaPunyaHal for follow me dan Kes Anonymous

Salam semua, kali ni nak ucap thanks pada GuaPunyaHal sebab follow saya, tapi macam , ieyja, rzia, saya tak boleh follow GuaPunyaHal sbb tak dibenarkan masuk. Harap dapat masuk pada semua.

Kes Anonymous sekarang semakin menjadi-jadi. Banyak comments yang rasanya tak sesuai kandungannya dah dipostkan dalam beberapa tajuk dalam post aku, jadi aku telah buat publish for review first, harap, kita sama-sama nak bangun dalam dunia blog ni, jangan la menjatuhkan orang lain.ok








3 comments:

guapunyahal said...

hi.. guapunyahal sini, saya difahamkan awak tak leh follow saya punya blog. saya nak tau mana silap saya kenapa tak leh masuk, mungkin setting kat blogger ker apa ker,

jadi harap awak leh bagi detail supaya saya leh buat setting balik.

maaf susahkan, saya baru jer join blogger ni.. harap membantu yer..

thanks
gua

ieyja said...

en.khapeace khalead napa lak x ble buka blog saya? cuba try http//:ieyjaniza.blogspot.com

ieyja said...

en.khapeace khalead try la msk http://ieyjaniza.blogspot.com tp klu x ble ieyja pun x tahu nak wat apa.