Tuesday, December 9, 2008

Dairi : Internet kena block - lagi dahsyat

Emmm, bosannya, makin lama makin banyak laman kena block kat tempat aku keje ni. Sekarang ni lagi la, setiap pekerja ada kouta lagi bagi setiap minggu pengunaan internet. Tah apa-apa la. Tension tul aku dibuatnya. Facebook, pagii, Hi5, meebo, semua dah takde lagi. Dulu myspace, friendster, sekarang banyak tak boleh masuk. Huhuhuhuhu

Setiap laman kena tanya dulu tahap keselamatannya. Sekarang ni nak masuk blog pun susah, lambat nak masuk. Tapi laman web lain yang dibenarkan, laju. Jadi bila nak post cerita pun susah la skit, dulu,klik-klik-klik, dah post, sekarang, 2 - 3 step baru dapat masuk dashboard.

Aku ni dok marah-marah jer, yang sebenarnya, gi keje, buat keje bukan dok memain lak dgn internet. Hihihihihihih.Asyk curi tulang jer aku ni :)

2 comments:

aShaBuLz said...

hahaha...tau takpa...lalala~

Khapeace Khalead said...

lalalala, huhuhuhu