Saturday, December 13, 2008

Dairi : Tahniah pada Azizi for Baby Boy

Gambar ni masa kitorng muda-muda, masa tgh study lagi, Azizi yang 2
dari kiri, pakai baju putih jalur merah. Aku pakai baju hitam tu.


Tahniah pada Azizi dan Marini coz dapat baby boy before Raya Haji ari tu, mungkin dah lambat seminggu baru bagi wish, tapi sms dah. Azizi yang pakai baju putih jalur merah kat lenggang, aku dok carik manalah gambar terbaru kitaornag, tak jumpa-jumpa, so, terjumpala gambar ni. Gambar ni masa kita orag study dulu, ala, masa muda muda, rambut aku pun banyak lagi,hihihihihi. Apa pun, tahniah pada Azizi dan Marini, sorry masih tak dapat nak melawat lagi, nanti ada masa, aku datang rumah korang :)

No comments: