Monday, January 12, 2009

Dairi : Aku datang kembali mem" blog "

Salam semua, rasanya dah lama betul dah tak tulis kat blog. Dah berakhir dah pun 10 hari yang penuh dengan kerja, yahoo, lepas dah. Huhuhuhu, pasni kerja kerja buat report lak menanti. 

Sepanjang sepuluh hari ni ( First time new datang keje, hua, hua, hua), memang aku dok tumpukan pada kerja ( cewah.... ), blog, myspace, friendster, semua tak tengok, email yahoo ngan gmail pun tak bukak. Emmm... nak kata tak sempat, takdela, tapi takut hilang tumpuan, cewah... Huhuhuhu. Lagi pun internet kat komputer aku jadi bengong, jadi malas la nak layan, sekarang ni baru ok balik.

Rasanya dah tak ramai dah datang blog aku ni. Sebabnya aku yang tak aktif la menulis. Senang aja sebabnya. Dulu seronok, sekarang ni malas tul nak tulis. Blog kekawan semua semua makin best, blog aku jer makin tak menarik. Malas nak aktifkan. Banyak info dari blog kekawan yang aku dapat, cuma kadang-kadang tu aku tak sempat nak komen. Nanti kalau sempat aku komen.ok

Malam ni aku bosan campur tak sedap hati campur tertekan skit dan sikit bersalah. Sebab apa? mana boleh tau, rahsia. Semua perasaan tu menjadikan aku malas nak gi gym, malas nak gi makan, malas nak tengok TV, malas nak gosok gigi, malas nak mandi, huhuhuhuhu. Takpela, internet ada, mari tulis blog supaya dapat kembali roh mem"blog" ni dalam tubuh aku yang makin gemuk gedempol ni. huhuhuhu.

Harap pasni aku dapat aktif balik dalam dunia blog ni. Dulu niat aku nak dapat $$$ bila buat blog ni, tapi macam susah saja. Bosan gak kekadang menunggu benda yang susah nak dapat. Jadi aku nak jadikan blog ni tempat aku nak tulis apa-apa saje. Suka hati akula kiranya.

Oklah, kekawan, happy mem"blog", ok.

3 comments:

juelee said...

heheeh aku pun tulis suka2 je..rasa nak maki org leh tulis dalam blog, maki depan2 kang tak pasal2 je jadi musuh hahaha

gidong said...

Rajin2 kan diri huhuhu

Khapeace Khalead said...

Huhuhu, cayok cayok