Thursday, January 15, 2009

Dairi : Umobile yang bangang

Salam semua, emmm.........rasa nak sepak jer Umobile ni, lembab nak mampus. Bengang aku dibuatnya. Nak bukak blog pun lambat, kalau dah sudah pun mesti ada gambar yang tak keluar, naik bengang aku lak. Nak bukak kawan kawan nyer blog pun susah, dulu ok, sekarang ni makin lembab. Panas baran sebenar aku ni. Masa aku study dulu, pernah aku karate akunye lap top sampai motherboard hancus, last-last aku yang menyesal. Huhuhuhu.

Disebabkan ari tu aku sibuk, rutin tak check blog dah jadi mcm biasa, kdg-kdg tu malas nak bukan, server kat office pun makin teruk. Ni buat aku lagi malas. Bila balik umah, internet lembab macam siput. Aduhh, hilang mood aku nak tulis. Idea abis.



1 comment:

aShaBuLz said...

hahahaha...rilek ja bro. everything happens for a reason.

change to celcom. wahahahaha...promote lak.