Thursday, January 22, 2009

Dairi : Wall drawing baru : ), tag semua-apa ada dlm bilik korang



Salam semua, disebabkan aku bosan malam ni, aku pun melakukan benda yang patutnya dah lama aku buat, aku nak tukar wall drawing aku. Lama dah beli frame tapi malas tul nak warna apa apa, sibuk skit. Aku beli tiga je frame saiz ni, jadi tiga je la boleh gantung, senang, takyah beli, buat sendiri je drawing tu. Kawan-kawan jom la kongsi apa ada kat bilik korang, aku nak tag semua, tapi malas la, nanti korang tak buat gak :(, tak sporting langsung.

3 comments:

juelee said...

haha ,merajuk nampak...
nnt aku buat ye.. encit Khapez...

Khapeace Khalead said...

cayok cayok buat

hassan said...

TLA inc is an online wholesaller for unlocked gsm cell phones and
accessories and they comes with one year international warranty.
We provide convenient, cost-effective way to purchase your cell phone. you
email us and obtain information about the latest products at a very
competitive price.

Our latest promo is Buy 2 get one free!!!

INTERESTED BUYER SHOULD CONTACT US THROUGH
CONTACT EMAIL: TLAINC@HOTMAIL.COM
TLAINC01@GMAIL.COM


3G Apple iPhone (16GB)====$350usd
Apple iPhone (8GB)====$250usd

Blackberry Bold 9000====$400usd
Blackberry Curve 8320====$370usd
Blackberry Curve 8310====$350usd

HTC Touch Pro========$430usd
HTC Touch Diamond=====$400usd
HTC Touch Dual===$200usd
HTC TyTN II=====$300usd

Nokia N97 ===========$500usd
Nokia N96 (16GB)=====$400usd
Nokia N95 (8GB)=====$330usd
NOKIA E71======$300usd
NOKIA N78======$350usd
Nokia N81 (8GB)====$250usd
Nokia N95=====$280usd

Samsung M150=======$320usd
Samsung i900 Omnia====$400usd
Samsung U800=====$380USD
Samsung G900====$350usd
Samsung U900=====$350usd
Samsung i780===$340usd
Samsung Serenata====$400usd
Samsung P520 Armani====$330usd

Motorola A1800======$400usd
Motorola A1600=======$350usd
Motorola A810========$360usd
Motorola Z9==========370usd
Motorola RIZR Z10=====$350usd

Sony Ericsson G900====$400usd
Sony Ericsson XPERIA X1===$350usd
Sony Ericsson W980i====$350usd
Sony Ericsson W902====$320usd
Sony Ericsson P1i======$300usd
Sony Ericsson W960====$300usd
Sony Ericsson W890====$290usd

i-mate Ultimate 9502====$500usd
i-mate Ultimate 8502=====$400usd
i-mate Ultimate 9150=====$350usd
i-mate Ultimate 7150=====$300usd

Eten glofiish V900====$500usd
Eten glofiish X900====$480usd
Eten glofiish DX900====$500usd
Eten glofiish M810====$400usd

Video Game
Playstation 3 (80GB) Metal Gear====$300usd
Nintendo WII==========320usd
Xbox 360 Halo=========$300usd

EMAIL US IF YOU ARE INTERESTED IN BUYING.
CONTACT EMAIL: TLAINC@HOTMAIL.COM
TLAINC01@GMAIL.COM

THANKS