Saturday, January 17, 2009

Tag : 10 hobi yang aku suka

Salam semua, hari ni aku nak balas balik tag yang gua punya hal bagi kat ari tu demi merebut  mendapatkan anugerah blog paling cute. Senang jer, senarai sajer benda yang aku suke/hobi. Tu mudah jer. ambik ni, 10 hobi yang aku suka, tapi more benda yang aku suka:

1) Tidur mati, tidur kejap, tidur lama, tidur berdengkur.
2) Lepak-lepak/bermalas-malasan/Berguling-guling atas katil
3) Jalan2x cari makan (kalau org belanja lagi sedap)
4) Main games komputer ( dua kurang skit-hantu command n conquer)
5) Bercuti kat tempat alam semulajadi ( pantai ke, tasik ke, hutan n air terjun lagi best)
6) Baca majalah/buku/komik percuma ( mph adalah sasaran aku)
7) Surfing internet ( tapi sekarang dah tak tahu nak surf per dah )
8) Tgk wayang/dvd/cd movie yang best jer
9) Shopping tapi tak beli apa apa la, tgk ajer la 
10) Tulis blog kot

---------------------------------------------------------------------------

Di TAG oleh...


1) Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletak kan di blog anda.
2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima
award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan merekat telah ditag.

----------------------------------------------------------------------------

Dengan ini aku nak tag:

  • ·                                 adie-ishmael
  • ·                                 Amad
  • ·                                 arnabgumuk
  • ·                                 ashabulz
  • ·                                 Beruang Madu
  • ·                                 Bisik Pada Hati
  • ·                                 Budlee
  • ·                                 Gidong
  • ·                                 Giluk
  • ·                                 Gua Punys Hal
  • ·                                 Hadi
  • ·                                 KAMI
  • ·                                 KAMPUNG SOGOH
  • ·                                 Minn
  • ·                                 Putubambu
  • ·                                 Sodep
  • ·                                 Uncle Tief
  • ·                                 Whecklue
  • ·                                 ~~~bULBul~~~
  •  

2 comments:

guapunyahal said...

huhu.. yeah.... dia tag kita balik plak.. haha

Khapeace Khalead said...

ambik hang