Thursday, May 14, 2009

Sinema : Angels n Demons, aku bagi +B


-
Sekali lagi aku dihidang cerita budget besar untuk tiga minggu berturut-turut, kali Angel n Demons. Emmmmmm.......Aku antara orang terawal kat dunia tgk citer ni. Kat US lagi 12 jam baru tayang, hahahaha. Kesimpulannya, emmmm, not bad, banyak cakap tapi bukan cakap kosong. Smooth dari Da vinci Code, awek cun, jalan cerita menarik ( cuma dah boleh tahu sape dalangnyer, konsep sama jer dengan Da Vinci Code). Tapi mungkin bias sbb aku memang dah baca buku  Da Vinci Code, jadi aku dok bandingkan dgn buku. Kali ni aku just sempat baca suku jer. Tak sempat. Aku bagi +B, tak rugi tgk, memang best. Cepat serbu panggung...................

No comments: