Wednesday, August 19, 2009

Sinema : District 9 -filem yang baik untuk sepanjang tahun 2009


Salam semua. Harap semua sihat. Kalau batuk, selsema, sakit kepala, sakit dada, pergila hospital dapatkan rawatan. Cuma kena tunggu la berjam-jam. Sampaikan hospital swasta pun dah tak mau orang plat H1N1 kerasa dan sesak dah.


Semalam aku aku luangkan masa menonton satu filem Hollywood - District 9: setelah disogok dengan kritikan yang memberansangkan dari pengkritik pro. Selepas 1 jam 53 minit, cerita yang seakan konsep kamera Clovehover dan Blair Witch Project, ternyata berbaloi dan menjadikan filem ini filem yang baik untuk sepanjang tahun 2009.


Malas nak cerita panjang, gi la tengok, http://www.district9movie.com/


No comments: