Thursday, September 10, 2009

Dairi :From Zero to Hero VS Hero to Zero

Salam semua, harap sihat jer, kali ni, akunyer post pendek jer. Kalu nak ikutkan sekarang, memang semua post aku pendek2 sajer, bila ada bende nak kongsi, terus taip tanpa perlu nak buat berjela-jela. Kali ni nak kongsi pasal satu theme "From Zero to Hero" dan " From Hero to Zero". Sebenarnya aku dapat benda ni dari rancangan kat tv8, malam Khamis. Baru tertengok. Emm.... cuma nak tanya, boleh ker manusia menjadi Hero dari Zero???? Adaker?? Apa penilaian yang dibuat untuk org tu digelar Hero dari Zero. Kalau boleh, apakah yang membantu untuk jadi Hero yang dari Zero. Tapi, perlu ker kita jadi Hero???? Kalau semua nak jadi Hero, jawabnya, memang sah sah semua tu kononnya Hero yang akhirnya akan jadi Zero. Hahahaha.Apa lak aku citer ni. Apa-apa pun tepuk dada, tanya akal.ok

No comments: