Dairi: Putrajaya Shoot

Salam. Ini kali pertama aku mambawa baby aku a500 untuk keluar berjalan-jalan, destinasinyer, Putrajaya. Walaupun kerja pada sabtu, aku sempat lari ke sana semata-mata nak test power. Tapi malangnyer, hujan, awan mendung, emmm....Nak buat camner. Sampai pun dah lewat. Hampir maghrib. Ok jugak, dapat shoot waktu magrib. Pada keseluruhannyer, hampeh lagi, perlu tunjuk ajar dan nasihat dari yang pakar rasanya. Aku pun rasa, teruk tul gambar-gambar yang aku ambil rasanya. Macam takde feeling pada setiap gambar yang aku ambil. So, buat masa sekarang, aku just belajar sendiri, pastu  main ambik la ikut apa yang aku suka. Kawan-kawan, tolong komen n beri idea. Oklah, enjoy gambar tak seberapa kat bawah ni.









Comments

Muhammad Nazri said…
Great boleh jadikan poskad ..
juelee said…
lawa la ni tok newbie... hehe aku pun dah alam tak test D90 sejak peknen ni nak bawa perot pun tak larat...

gambar yang dr angle bawah tu cun... angle lawa....
la, hang dah peknen dah ju, congrats :), abg Naz?poskad?jauh lagi
Norhafizah said…
gmbar cantik je.. boleh imrove lagi. haha..

Popular Posts